Levertijd 1 - 3 werkdagen + GRATIS verzending vanaf €100,-

Frequently Asked Questions

Advies

Het is heel begrijpelijk wanneer je niet precies weet welke producten/behandelingen nou echt geschikt zijn voor jouw huid. In de webshop staan categorieën aangegeven zodat je per huidbehoefte kunt zien welke producten wij daarvoor adviseren. Indien je er niet uit komt, kun je altijd bij ons in de praktijk langskomen voor een heerlijke behandeling en persoonlijk product en/of behandeladvies. Vanuit Medik8 bieden wij verschillende behandelingen aan, voor elke huidbehoefte is er wel een geschikte facial. In ons menu staan alle behandelingen uitgelegd. Klik hier om een behandeling in te plannen.

Afspraken

Ja, je kunt jouw afspraak kosteloos annuleren of verplaatsen indien dit minimaal 24 uur van te voren wordt doorgegeven. 

Indien je 24 uur of korter van tevoren annuleert, zijn wij genoodzaakt om 50% per gereserveerde behandeling in rekening te brengen, op voorwaarde dat wij jouw afspraak op een nieuw moment met je kunnen inplannen.

Vergeet je de afspraak af te zeggen en/of wil je geen nieuw moment inplannen voor jouw ingeplande behandeling(en), dan zijn wij helaas genoodzaakt het gehele bedrag van de ingeplande behandeling(en) in rekening te brengen.

Retourzendingen

Je kunt het product ongeopend en in goede conditie terugsturen binnen 14 dagen.

LET OP: Sales items en oorbellen kunnen niet worden geretourneerd.

Indien het product in ongeopende staat is, kun je het retour sturen binnen 14 dagen. Door het retourformulier in te vullen, geef je de retour bij ons aan. Dit formulier dient gemaild te worden naar info@kanyara.nl. De verzendkosten zijn voor de koper.

LET OP: Sales items en oorbellen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Je pakket wordt binnen 1-3 werkdagen bezorgd via PostNL.

Wij zullen altijd proberen de orders zo snel mogelijk te verzenden. De order zal tussen de 1 en 3 werkdagen geleverd worden.

De verzendkosten zijn gratis bij een bestelling vanaf €100,-. Bij een bestelling tot €100,- betaal je €6,95 verzendkosten.