Met liefdevolle en oprechte aandacht voor jou.

1:1 Cacao Journey

1:1 Cacao Journey

Laat me jou meenemen op een innerlijke reis met Cacao.

Tijdens deze 1:1 Cacao Journey is er ruimte om te ontvangen, om écht te voelen en om te verbinden met een dieper stuk in jezelf.

Cacao is een liefdevolle hartopener die jou helpt om meer in het lichaam te zakken en om inzichten te ontvangen. Ze stimuleert je zintuigen (voelen, ruiken, zien, proeven, horen) en ze haalt naar de oppervlakte wat er diep in jou speelt.

We beginnen deze journey met een kopje thee waarbij jij alles met mij mag delen, vervolgens zetten wij een intentie voor de journey en drinken wij samen ceremoniële Cacao. Wanneer de Cacao in je lichaam is "geland" voelen wij aan waar jij behoefte aan hebt. Er is ruimte om te werken met klank, meditatie, visualisatie, opstellingen/systemisch werk, lichaamswerk, adem en aanraking/massage. 

   
Over Cacao

Cacao is een inheemse plant uit het land van de Maya's, die de eerste waren die de zaden van het fruit roosterden om er warme chocolade van te maken. De oude Maya's maakten geen chocoladerepen zoals wij deze kennen en voegden er geen melk en suiker aan toe. In plaats daarvan namen ze hun Cacao als een ceremonieel elixer en een humeurverbeteraar. Cacao wordt door de Maya's "het hartmedicijn" genoemd. Voor de Maya's is Cacao een heilige gave van de goden. Toen de Spanjaarden in de jaren 1500 het land van de Maya's binnenvielen, namen ze de drank over en voegden ze melk en suiker toe om het zoet en romig te maken. 

   

    
Duur en investering
Deze 1:1 Cacao Journey duurt ongeveer 2,5 uur.

    
Ceremoniële Cacao is geheel legaal en veilig om te drinken. Je kunt na de sessie veilig deelnemen aan het verkeer.