Levertijd 1 - 3 werkdagen + GRATIS verzending vanaf €60,-

1:1 Healing Dag

Deze 1 op 1 Healing Dag staat helemaal in het teken van jou. Mijn intentie is om jou te laten 'zijn' en om er samen een waardevolle dag van te maken. Tijdens deze dag gaan wij intunen op wat jij voelt dat je op dat moment nodig hebt en zo delen wij samen de dag in. Behandelwijzen die van pas kunnen komen zijn: coaching, massage, movement, visualisatie en meditatie, soundhealing, ademwerk, lichaamsgerichte therapie, Reiki en/of vocal toning. Ik vertel je niet wat je moet doen. Ik begeleid jou om jouw eigen antwoorden te vinden, want die zitten al in je. Jij bent jouw meest waardevolle teacher. Misschien ben je de diepere connectie met jezelf even kwijt. Wij gaan daar samen weer naartoe werken. Weer voelen, in alle veiligheid. Niks gepusht, alles stap voor stap met compassie en liefde. Deze Healing Dag is, indien gewenst, inclusief Rapé en/of Cacao ceremonie. 
 
 
"There is a waterfall of wisdom at your fingertips
If you would only reach a little further in
Everything you're looking for
The pieces of your puzzle
All the love you seek, it is right there at your feet
And it's up to you to decide
Will you stand by the sidelines or join the ride
Why waiting for someone to give you permission?
Only you can make the decision"
    
   
 
 
De dag duurt in totaal +/- 4 uur en we zullen samen bespreken en voelen hoe we deze indelen. Ik zal zorgen voor genoeg drinken en iets kleins te eten.
   
•  222,-
  
Wil je deze dag in Hoofddorp ervaren? Dan kun je hier klikken om deze in te plannen. Wil je deze dag in mijn natuurhuisje in Garderen ervaren? Dan kun je via de mail contact met mij opnemen om deze samen in te plannen.

           

De sacred Rapé en ceremoniële Cacao zijn geheel legaal en veilig. Je kunt na de ceremonie veilig deelnemen aan het verkeer. Wèl is het aangeraden om de dag zelf, en het liefst ook de dagen voorafgaand aan de dag, zo zuiver mogelijk te eten.

 

" Ik heb een super mooie en waardevolle healing dag gehad met Danique in Garderen. Ik ben de sessie ingegaan met de intentie om dieper te graven en de verbinding met mijzelf terug te vinden. Ik werd vriendelijk ontvangen door Danique in haar mooie boshuisje. Ze gaf me gelijk een vertrouwd en ontspannen gevoel en dit maakte het makkelijker om mijn gedachten en gevoelens te delen. Alles verliep heel ontspannen en op een natuurlijke manier. Tijdens ons gesprek hebben we mijn pijnpunten en blokkades gevonden. Hier hebben we verder op ingezoomd en aan gewerkt met de cacao, een massage en visualisatie. We hebben de dag afgesloten met een mooie wandeling door het bos. Danique vult niets voor je in, maar begeleid je om zelf de antwoorden te vinden. Ze is warm, nieuwsgierig en oprecht, maar ook heel professioneel. De sessie heeft me aan het denken gezet en de dagen erna zat ik nog met een paar dingetjes. Dit heb ik nog met Danique kunnen delen en ook hier heeft ze me goed mee geholpen. Hierdoor heb ik de sessie goed kunnen afsluiten en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor! " ~ Quint