Levertijd 1 - 3 werkdagen + GRATIS verzending vanaf €100,-

Energetische Massage

Tijdens een energetische massage tune ik helemaal in op jou en voelen we wat er op dat moment gezien mag worden. Ik masseer niet alleen de huid, het weefsel en de onderliggende spieren, maar we raken nog veel diepere lagen aan. Deze massage is geheel intuïtief en afgestemd op jouw thema's, intenties en energie waarbij ik verschillende technieken gebruik zoals: haptische- en kashmirische massagetechnieken, ontspanningsmassage, klankschalen, de-armouring en Reiki. Ik masseer hierbij volledig vanuit mijn hart op fysiek, energetisch en emotioneel niveau. 
Mijn intentie is om jou, in alle veiligheid, zelf te laten voelen en ervaren hoe het met je gaat en om jou contact te laten maken met je gevoel en je hart. 
Tijdens deze massage nodig ik je uit om dichter bij je gevoel te komen en om je bewust te worden van wat jij vasthoudt of waar jij je teveel aan overgeeft, hoe je in het leven staat en wat je beweegredenen en patronen zijn. We breken energetische blokkades zodat er ruimte komt voor jouw intuïtie om je te leiden.
 
"Softening all the hardness
Melting all that's frozen
Letting go of the sorrow
Dissolving into love all the shadow"
  
  
"The power of love is here now, the power of now is here now
The power of you and me is here to create magic on earth
Let the water wash away your tears, let the fire burn away your fears
Let the wind blow into your life such faith and trust 
Let the earth hold you, take care of you and nurture you"
 
 
1,5 uur  •  95,-
    2 uur   •  130,-
 2,5 uur   •  160,-
    3 uur   •  190,-