Met liefdevolle en oprechte aandacht voor jou.

Intuitïeve Massage

Tijdens een intuïtieve massage laten we los van het "doen" en mag jij in openheid ontvangen. We bespreken samen wat ik voor je kan betekenen en vanuit daar laten we de massage ontstaan. Ik noem het een ontdekkingsreis door het lichaam waarin jij, in alle veiligheid, mag voelen, ervaren en ontvangen.
Ik masseer intuïtief met heel veel liefde op fysiek, energetisch en emotioneel niveau. Het is een unieke, op jou afgestemde, massage waarin je weer mag verbinden met een dieper stuk in jezelf.
   
    
Mijn intentie is om jou zelf te laten ervaren hoe het met je gaat en om jou weer contact te laten maken met je lichaam, gevoel en hart. 
Ik vertel je niet wat je moet doen. Ik begeleid jou om jouw eigen antwoorden te vinden, want die zitten al in je. Jij bent jouw meest waardevolle teacher. Misschien ben je de diepere connectie met jezelf even kwijt. Wij gaan daar samen weer naartoe werken. Weer voelen, in alle veiligheid. Niks gepusht, alles stap voor stap.
     
   
    "Softening all the hardness
Melting all that's frozen
Letting go of the sorrow
Dissolving into love all the shadow"
  
Duur en investering
Deze sessie duurt ongeveer 1,5 uur.
•   111,-
      

"Ik ben bij Danique gekomen voor een intuïtieve massage. Ik had veel last van paniekaanvallen en op dat moment had ik ook geen controle over mijn lichaam. Ik ben al naar meerdere therapeuten geweest maar het bleef maar terug komen. Sinds dat ik bij Danique ben geweest heb ik er geen last meer van gehad. Ze heeft mij echt weer in contact gebracht met mijn lichaam. Ik voel mijn lichaam weer. Ik ben Danique enorm dankbaar voor de intuïtieve massage en haar lieve krachtige woorden. Het heeft mij enorm geholpen. Los van de behandeling is Danique ook een hele lieve vrouw die oprechte interesse toont en er graag voor je wilt zijn. Nogmaals bedankt voor alles!" ~ Adlaine