Levertijd 1 - 3 werkdagen + GRATIS verzending vanaf €60,-

Intuitïeve Massagesessie

Tijdens een intuïtieve massagesessie gaan we net even wat dieper. Ik tune op jou in vanuit liefde en openheid en we voelen samen wat er op dat moment mag ontstaan.
We beginnen met een gesprekje waarin je alles met me mag bespreken en vanuit daar starten we het lichaamswerk/de massage. Ik masseer geheel intuïtief en afgestemd op jouw thema's, intenties en energie waarbij ik verschillende massagetechnieken gebruik. Ik behandel op fysiek, energetisch en emotioneel niveau.
  
Mijn intentie is om jou, in alle veiligheid, zelf te laten ervaren hoe het met je gaat en om jou weer contact te laten maken met je lichaam, gevoel en hart. 
Ik vertel je niet wat je moet doen. Ik begeleid jou om jouw eigen antwoorden te vinden, want die zitten al in je. Jij bent jouw meest waardevolle teacher. Misschien ben je de diepere connectie met jezelf even kwijt. Wij gaan daar samen weer naartoe werken. Weer voelen, in alle veiligheid. Niks gepusht, alles stap voor stap met compassie en liefde.
     
   
    "Softening all the hardness
Melting all that's frozen
Letting go of the sorrow
Dissolving into love all the shadow"
     
    2 uur   •  130,-
 2,5 uur   •  160,-
    3 uur   •  190,-

 

 

"Ik ben bij Danique gekomen voor een intuïtieve massage. Ik had veel last van paniek aanvallen en op dat moment had ik ook geen controle over mijn lichaam. Ik ben al naar meerdere therapeuten geweest maar het bleef maar terug komen. Sinds dat ik bij Danique ben geweest heb ik er geen last meer van gehad. Ze heeft mij echt weer in contact gebracht met mijn lichaam. Ik voel mijn lichaam weer. Ik ben Danique enorm dankbaar voor de intuïtieve massage en haar lieve krachtige woorden. Het heeft mij enorm geholpen. Los van de behandeling is Danique ook een hele lieve vrouw die oprechte interesse toont en er graag voor je wilt zijn. Nogmaals bedankt voor alles!" ~ Adlaine